SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victorie mare pentru Simona Halep: și-a învins coșmarul, Maria Sharapova și e în sferturi la Beijing

Victorie mare pentru Simona Halep: și-a învins coșmarul, Maria Sharapova și e în sferturi la Beijing

Simona Halep a obținut, azi, una dintre cele mai importante victorii ale carierei. Pentru că a învins-o pe Maria Sharapova, o jucătoare de care nu trecuse niciodată în cele 7 întâlniri precedente.
Pentru o jucătoare sau un jucător de tenis, întâlnirea cu un adversar care s-a impus de fiecare dată în confruntările directe este un adevărat coșmar. Presiunea psihică își spune cuvântul într-un mod oribil asupra jocului și astfel rezultatele nu sunt deloc cele dorite. De aceea, atunci când reușești să învingi pentru prima dată un oponent care te-a învins de fiecare dată când te-a întâlnit victoria este de câteva ori mai importantă.

Asta a făcut Simona Halep azi: a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe rusoaica Maria Sharapova în optimile de finală ale turneului de la Beijing. Faza e mai puțin importantă când e vorba de un astfel de meci. O partidă care a eliberat-o psihic pe Simona și care, sunt sigur, nu va mai avea mari probleme în a o învinge și anul viitor pe rusoaică (anul acesta nu mai e posibil, pentru că Halep va mai juca doar la Turneul Campioanelor, unde Sharapova nu va fi prezentă).
Următoarea adversară a Simonei Halep va fi învingătoarea meciului dintre Daria Kasakina, care a învins-o săptămâna trecută, la Wuhan, și Agnieszka Radwanska. Simona se află în cursa pentru ocuparea primului loc în clasamentul mondial WTA. AICI vedeți toate calculele.
CITEȘTE ȘI:  Simona Halep: "Nu am așteptări la Wimbledon”

Leave a Reply

Top