SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FED CUP: S-a stabilit în ce oraş va avea loc meciul România – Canada. Fetele au ales şi suprafaţa de joc

FED CUP: S-a stabilit în ce oraş va avea loc meciul România – Canada. Fetele au ales şi suprafaţa de joc

fed cup romania echipa tenis

Federaţia Română de Tenis a stabilit în mod oficial unde va avea loc meciul România – Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. De asemenea, au anunţat şi suprafaţa de joc.




Partida dintre România şi Canada va avea loc în perioada10-11 februarie 2018, la BT Arena din Cluj-Napoca. Fetele au ales şi suprafaţa de joc, iar aceasta va fi cea rapidă. Toate jucătoarele au spus că vor fi prezente la Cluj dacă vor fi convocate, aşa că veştile sunt cum nu se poate mai bune.

“Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sala competitivă la nivel european din România, sala de la Cluj-Napoca, mai ales că am înţeles că pentru acest meci s-a mărit şi numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ţinând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală şi sunt mai mult ca sigur că o să fie plină. Este un meci interesant, nu va fi deloc uşor, pentru că în Fed Cup, ca şi în Davis Cup, intervine factorul emoţional, ca de fiecare dată când joci pentru ţara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant şi îi aştepăm pe suporteri alături de noi”, a declarat căpitanul nejucător Florin Segărceanu.




Învingătoarea meciului dintre România şi Canada va juca în barajul de promovare în Grupa Mondială I, care e prevăzut în perioada 21 – 22 aprilie 2018.

Leave a Reply

Top