SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Fotografii de la nunta Serenei Williams. Aflați și cum s-au cunoscut, dar și de ce s-au căsătorit pe 16 noiembrie

Fotografii de la nunta Serenei Williams. Aflați și cum s-au cunoscut, dar și de ce s-au căsătorit pe 16 noiembrie

serena williamsrochie mireasa

Serena Williams și Alexis Ohanian au devenit soț și soție joi, 16 noiembrie, într-o ceremonie care a avut loc la New Orleans. Revista Vogue este cea care a avut exclusivitatea pentru fotografiile de la nuntă,dar a scris și o poveste foarte frumoasă despre cei doi însurăței. Printre altele, am aflat cum s-au întâlnit, cum s-a desfășurat cererea în căsătorie sau cum și-a ales rochia mireasă Serena. De asemenea, de ce au ales să facă nunta pe 16 noiembrie.
Totul a început la Roma, anul trecut, și ar putea fi oricând senariul unui film romantic. Chiar dacă este recunoscută ca o persoană disciplinată, Serena este o persoană care nu agreează diminețile, așa că sare de regulă peste micul dejun. Totuși, ea auzise atâtea cuvinte frumoase despre micul dejun de la Hotelul Cavalieri, unde a stat pe perioada turneului de la Roma, așa că într-o dimineață s-a dat jos din pat mai devreme și, împreună cu câțiva membri ai echipei ei, au coborât la masa. Au ajuns însă la cinci minute după închiderea bufetului, așa că s-au așezat la o masa de la piscină, unde au comandat à la carte. Alexis se afla în același hotel. El participa la o conferință la Roma. În acea dimineață decisese și el să verifice dacă laudele aduse bufetului de la hotel sunt întemeiate numai că și el a ajuns după închidere. A ales și el varianta alegerii unei mese la piscină, întâmplător chiar cea de lângă cea la care se aflau Serena și însoțitorii săi. Avea intenția să comande un suc de fructe și să stea cu ochii în prietenul lui nelipsit, laptoul – e cunoscut ca ”primarul Internetului”.

FOTOGRAFII DE LA NUNTA SERENEI WILLIAMS puteți vedea AICI

Deranjată că un necunoscut stă atât de aproape de ei și poate trage cu urechea la ce vorbesc, prietena Serenei, Zena, a început să îl necăjească pe Alexis, spunându-i că are un șobolan spun scaun și că trebuie să se mute. ”Am fost foarte deranjată că s-a așezat chiar lângă mine”, își amintește Serena. ”Erau atâtea mese libere”! Chiar dacă nu a fost primit bine, Alexis a ieșit foarte elegant din situație, spunând că este din Brooklyn și a văzut o grămadă de șobolani, așa că nu-l deranjează. Serena a început să râdă și l-a invitat la masa lor. El a fost amabil și a acceptat, dar nu era sigur că persoana aceea era chiar Serena sau doar semăna cu ea.

Alexis nu avea nici o treabă cu tenisul. Prima dată când a văzut-o jucând pe Serena a fost în acea celebră imagine de pe Instagram cu greșeala de picior a ei. Dar nu a contat. Cei doi au început să iasă. Prima dată când ea l-a invitat să vină să o vadă la Roland Garros el a știut că este un pas important. Dar s-a gândit: ”Ce s-ar putea întâmpla rău? Cunosc oameni în Paris, așa că dacă nu merge, voi avea o poveste minunată să le spun prietenilor despre cum era să devin iubitul Serenei Williams”. Serena a apreciat la el optimismul și prima lor întâlnire a însemnat pur și simplu o plimbare prin ”Orașul Luminior” fără destinație. De atunci au format o pereche.


Detalii nuntă Serena Williams și Alexis Ohanian: cererea în căsătorie

Au trecut 18 luni până când vedeta Internetului a cerut-o în căsătorie. ”Am venit acasă și am găsit bagajele făcute și nu aveam nici o idee unde mergem până am ajuns la avion”, a recunoscut Serena. ”Alexis m-a dus la Roma, unde ne-am așezat exact la aceeași masă la care ne-am întâlnit. Amândoi eram foarte emoționați dar de asemenea entuziasmați că facem un asemenea pas. A fost ceva extraordinary”, a povestit tenismena americană. Ea a dezăluit și un amănunt emoționant, semn că Alexis nu a uitat nici un amănunt legat de prima lor întâlnire: a pus pe masa și un șoricel de plastic.

În septembrie, Serena a născut o fetiță, Alexis “Olympia” Ohanian, Jr., care a fost prezentă joi seara la ceremonie.

Detalii nuntă Serena Williams și Alexis Ohanian: de ce au ales New Orleans ca gazdă a ceremoniei

Serena a explicat că nunta a avut loc în New Orleans deoarece Alexis și-a dorit mereu acest lucru. ”E orașul lui favorit din afara Brooklynului. Are o puternică influență europeană. E amuzant și are o mâncare extraordinară. Locația – Centrul Contemporan de Artă din New Orleans – am ales-o amândoi. Sunt pasionată de pictură și de artă, așa că m-am simțit normal să o facem într-un astfel de loc”.


Detalii nuntă Serena Williams și Alexis Ohanian: de ce au ales data pe 16 noiembrie

Data în care a avut loc nunta, 16 noiembrie, nu a fost aleasă întâmplător. Mama lui Alexis a decedat în urmă cu 9 ani chiar în această zi. ”Era ziua ei și am vrut ca astfel să fie prezentă cu noi la nuntă”, a explicat Serena Williams. ”Desigur, ne-am fi dorit să o avem alături de noi, dar alegându-I ziua de naștere ca zi a căsătoriei a fost un fel frumos de a o avea printre noi în această zi importantă”.

Detalii nuntă Serena Williams și Alexis Ohanian: de unde a luat rochia de mireasă

Pentru rochia de mireasă, Serena a colaborat cu Sarah Burton de la Alexander McQueen. “Am zburat la Londra să mă întâlnesc cu Sarah și am ajuns să fiu îndrăgostită de un model de rochie care era exact opusul celei în care visam să mă mărit. Mi-a plăcut ideea și spectaculozitatea de a avea o astfel de rochie și a ieșit ceva extraordinar”, a mai spus ea.

Detalii nuntă Serena Williams și Alexis Ohanian: la ceremonie, oaspeții au stat pe canapele, nu pe scaune

Serena Williams a vrut ca organizarea să nu fie una tradițională, așa că a decis ca invitații să asiste la ceremonie nu de pe scaune, așa cum eram obișnuiți, ci pe canapele. Înainte, toți au privit la televizoare un scurt video cu povestea de dragoste dintre Serena și Alexis. Domnișoarele de onoare au intrat în scenă în aplauze și au purtat rochii făcute de Galia Lahav. La ceremonie a paricipat și Chip, cățelul rasa Yorkshire terrier, care a avut propriul smoching.Leave a Reply

Top