SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău a dezvăluit cu cine va juca anul viitor, dar și care e obiectivul

Horia Tecău a dezvăluit cu cine va juca anul viitor, dar și care e obiectivul

horia tecau turneul campionilor londra

Horia Tecău s-a numărat printre sportivii de top invitați la gala Asociației Presei Sportive din România. Așa cum e normal, el a dar ceva declarații ziariștilor legat de partenerul său de anul viitor, de programul de pregătire sau despre Cupa Davis.
Horia Tecău a vorbit despre partenerul cu care va juca anul viitor, dar și ce planuri are. Așa cum era de așteptat, el va juca tot alături de olandezul Jean Julien Rojer: “Voi continua împreună cu Rojer, avem un parteneriat bun, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. Mă bucur însă că anul viitor vom avea din nou şansa de a face lucruri frumoase”, a spus Horia.

El se află acum în vacanță: ”Acum vreau să mă odihnesc, să mă refac fizic, pentru că am jucat multe turnee anul acesta, mai multe decât ne-am propus. Vreau să am o perioadă de odihnă şi apoi mă voi pregăti pentru anul următor”.

CITEȘTE ȘI: Ce va face Simona Halep în următoarele zile.

În ceea ce privește pregătirea, aceasta va fi făcută o perioadă în SUA, la Miami, locul tradițional de pregătire al lui Tecău de câțiva ani. ”Voi pleca în Miami să mă antrenez cu Rojer două săptămâni. Anul viitor vreau să fiu un partener mai bun pentru el, să-l ajut mai mult pentru că odată ce vom face asta rezultatele vor veni de la sine. Ne dorim foarte mult să câştigăm în Australia, şi pentru asta ne vom pregăti în următoarele săptămâni”, a mai spus Tecău.
Evident, a fost întrebat și de participarea la Turneul Campionilor, unde au ieșit din faza grupelor: “Am încercat să facem tot ce am putut mai bine acolo, au fost câteva meciuri strânse şi cred că dacă am fi câştigat acea partidă unde am avut minge de meci poate că lucrurile ar fi stat altfel. Am pierdut apoi al doilea meci cu o echipă puternică, care a şi câştigat, şi după două întâlniri pierdute ne-a fost mai greu să ne revenim. Dar 2017 a fost un an foarte bun pentru noi. Dacă mi-ar fi spus cineva la începutul anului că o să câştig un turneu de Grand Slam şi o să fiu la Turneul Campionilor aş fi spus că îmi doresc să am aşa un an”, a mai spus jucătorul nostru.

CITEȘTE ȘI:  Irina Begu s-a calificat în turul secund al turneului de la Roma

Subiectul Cupa Davis nu putea fi ocolit, iar Tecău a fost întrebat direct cât de adevărat e zvonul că el ar fi noul căpitan al echipei. Românul a fost foarte ferm: “Este exclus, pentru că nu am timpul necesar să mă dedic acestui proiect. Ca să fii căpitan la echipă în Cupa Davis trebuie să dedici timp, câteva săptămâni în plus faţă de calendarul meu, şi nu am atâta timp acum. Nu aş avea timp să pregătesc echipa de Cupa Davis aşa cum mi-aş dori”, a spus Tecău.
 

Leave a Reply

Top