SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Imaginile anului: Roger Federer a jucat tenis în kilt la Glasgow (VIDEO și FOTO)

Imaginile anului: Roger Federer a jucat tenis în kilt la Glasgow (VIDEO și FOTO)

roger federer kilt glasgow tenis

Unele meciuri demonstrative sunt cu adevărat memorabile, iar ceea ce s-a petrecut marți seara, la Glasgow, va rămâne mult timp în amintirea fanilor tenisului.
Roger Federer l-a învins cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6, pe britanicul Andy Murray, în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc la Glasgow. Spectacolul a fost cu adevărat special, iar momentul din setul secund în care Federer a jucat un game îmbrăcat în kilt, fusta tradițională scoțiană, va fi reluat la toate rubricile amuzante din sport până la finalul anului.

Elveţanul “s-a plâns” de faptul că nu are buzunare pentru a-şi ţine a doua minge la serviciu şi a avut nevoie de ceva timp pentru a se acomoda şi mişca normal în larga fustă scoţiană.

“Suntem un pic dezamăgiţi că nu joci în kilt”, i s-a transmis lui Federer, locul 2 ATP, la un scurt interviu, între seturi. “Meciul nu s-a terminat. Nu am văzut niciun kilt. Câţi spectatori au kilt în seara aceasta? Dacă-mi dă cineva un kilt, îl pun pe mine şi joc”, a răspuns Federer, care a primit apoi kiltul.

Vedeți mai jos fotografii și filmări cu Roger Federer îmbrăcat în kilt, dar și cu Andy Murray purtând o ”șapcă” scoțiană.
roger federer kilt glasgow
Roger Federer, in kilt, la Glasgow

roger federer kilt glasgow
Roger Federer a jucat un set in kilt

roger federer kilt glasgow tenis
Roger Federer s-a simtit pana la urma bine in kilt

andy murray glasgow tenis
Andy Murray, un scotian veritabilLeave a Reply

Top