SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Simona Halep a avut o zi plină la Nyon. Ea a fost în vizită la Hublot, unde a primit și un cadou (FOTO)

Simona Halep a avut o zi plină la Nyon. Ea a fost în vizită la Hublot, unde a primit și un cadou (FOTO)

simona halep hublot tenis ceasuri

Când ești lider mondial ai o agendă tare încărcată. Vrei, nu vrei, trebuie să le dedici din timpul tău liber sponsorilor, iar Simona Halep se achită foarte bine de aceste obligații.




Azi, de exemplu, ea a fost în Elveția, la Nyon, la invitația unuia dintre cei mai importanți sponsori ai săi, firma de ceasuri Hublot. Ea a și primit un ceas în valoare de 40.000 de dolari, dar la nivelul Simonei nu valoarea cadoului ci gestul e cel mai important. Iar ceasul este unul cu adevărat special, deoarece are o dedicație pe partea interioară scrisă de producători pentru liderul mondial WTA.

Așa cum se întâmplă în astfel de vizite, liderul mondial face poze cu toate personalitățile aflate în clădire, așa că și Simona a avut parte de o sesiune foto cu telefonul mobil. Vedeți mai jos ce a ieșit. Partenerii ”de dublu” ai româncei sunt persoane importante de pe la Hublot, evident. Important e că ea s-a simțit foarte bine și mă bucur să văd un sportiv român apreciat la adevărata lui valoare.




simona halep hublot
Simona Halep s-a pozat cu toata lumea de pe la Hublot

simona halep ceas hublot
Asa arata ceasul primit de Simona Halep de la Hublot





simona halep ceas hublot
Dedicatia scrisa pe spatele ceasului de la Hublot

simona halep hublot
Simona Halep cu unul dintre sefii de la Hublot





simona halep hublot tenis ceasuri
Simona Halep, la sediul Hublot din Nyon




Leave a Reply

Top