SUNTETI AICI
ACASA > International > Rafael Nadal începe sezonul cu o accidentare. S-a retras de la Abu Dhabi

Rafael Nadal începe sezonul cu o accidentare. S-a retras de la Abu Dhabi

Rafael nadal conferinta presa

Rafael Nadal începe noul sezon cu stângul la propriu. Este accidentat la genunchiul piciorului drept și, astfel, a fost nevoit să se retragă de la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.
Liderul clasamentului mondial a făcut luni câteva teste la genunchiul drept în Barcelona și rezultatele nu au fost bune. De aceea, a decis să se retragă de la Abu Dhabi, competiție demonstrativă programată în perioada 28-30 decembrie. De asemenea, tot din cauza accidentări, Nadal a anulat și săptămâna de antrenament de la Manacor cu portughezul Joao Sousa.

Spaniolul va fi înlocuit de un compatriot, Roberto Bautista Agut, care e direct calificat în semifinale. El va juca împotriva învingătorului din meciul Kevin Anderson – Pablo Carreno Busta.

Astfel, turneul de la Abu Dhabi devine, dintr-unul de top, unul de mâna a doua, căci în afara lui Nadal ieri s-au mai retras Stan Wawrinka și Milos Raonic. Ei au fost înlocuiți de Andrei Rublev and Kevin Anderson. Cel mai sonor nume care participă este cel al lui Novak Djokovic.

În ceea ce-l privește pe Nadal, acesta nu a dat încă nici o veste referitoare la participarea sau neparticiparea la turneul ATP de la Brisbane, care începe pe 1 ianuarie.

Leave a Reply

Top