SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a făcut o schimbare în echipă

Simona Halep a făcut o schimbare în echipă

simona halep trofeu inel singapore

Simona Halep a decis că este timpul să facă o schimbare în echipă. Ea a anunțat duminică acest lucru.
“Vreau să vă anunţ că din echipa mea va face parte şi Cosmin Hodor în calitate de manager de comunicare şi proiecte speciale. Bun venit în echipă Cosmin”, a scris Simona Halep pe pagina de Facebook.

Cosmin Hodor este un nume foarte cunoscut în lumea tenisului, chiar dacă nu pe partea de comunicare. El a fost directorului turneului ATP de la București la ultimele ediții, după ce, de la începuturile competiției, a fost responsabil cu diferite trepte ale organizării. De asemenea, este actualul manager al Stejarii Country Club, care tocmai a împlinit patru ani. În plus, este un apropiat al lui Ion Țiriac, sfătuitorul ”din umbră” al Simonei, astfel că e la curent cu toate contractele ce au fost sau vor fi semnate de tenismenă, astfel explicându-se și titulatura de manager de proiecte speciale.

simona halep cosmin hodor tenis
Simona Halep si Cosmin Hodor

Dar, mai mult decât atât, cred că a contat foarte mult în alegerea lui și prietenia care îl leagă cu Simona Halep. Pe lângă faptul că îl cunoaște de când era junioară, Simona stă chiar în complexul condus de el, dar fac parte din același grup de prieteni. În plus, iubita lui Hodor, actrița Irina Antonie, este una dintre cele mai bune prietene ale Simonei, după cum ați tot văzut pe rețelele de socializare.
simona halep irina antonie prietena
Simona si Irina Antonie, doua bune prietene

În ultimii ani, de partea de comunicare a Simonei s-a ocupat Lavinia Chican, o excelentă profesionistă în acest domeniu în care a acumulat deja 20 de ani de experiență, care și-a făcut foarte corect și bine treaba.Leave a Reply

Top