SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > ȘTIRI DIN TENIS, 21 decembrie 2017: Un nou semn că Serena Williams va juca la Australian Open

ȘTIRI DIN TENIS, 21 decembrie 2017: Un nou semn că Serena Williams va juca la Australian Open

serena williams australian open

Iată câteva dintre cele mai interesante știri petrecute în tenis în ultima perioadă.  1. Venus Williams a scăpat de acuzații în SUA. Venus Williams nu va fi pusă sub acuzare pentru accidentul rutier din 9 iunie, soldat cu un deces, a anunţat presa americană. Poliţia din Florida a ajuns la concluzia că niciuna dintre şoferiţele implicate în accident nu are vreo responsabilitate, după coliziunea survenită la o intersecţie din Palm Beach Gardens (Florida), care a provocat moartea unui bărbat de 78 de ani.
  2. Nick Kyrgios continuă să fie fără antrenor. Australianul Nick Kyrgios, ocupantul locului 21 ATP, a declarat că încă nu are un antrenor şi intenţionează să continue astfel, deoarece încă nu se simte pregătit pentru a avea un antrenor full-time. ”În ultimii trei ani m-am cam descurcat singur şi am ajuns pe locul 13 ATP. Dacă vreau să aduc pe cineva, este greu să îmi dau seama dacă ar face-o pentru bani sau pentru că îmi vrea binele. Nu caut pe cineva celebru sau de genul acesta… Mai mult aş vrea să fie cineva care să îmi vrea binele şi în care să am încredere. Până acum nu am întâlnit pe cineva care să întrunească aceste cerinţe”, a declarat Kyrgios. În 2017, el a lucrat part-time cu francezul Sebastian Grosjean.  3. Alt semn că Serena Williams va juca la Australian Open. Americanca Serena Williams ne ține în suspans. E înscrisă la Australian Open, însă în aceeași perioadă ar trebui să țină și niște conferințe în Florida. Ne arată poze cu terenuri de tenis, dar în același timp se ”plânge” și că nu poate dormi din cauza dințișorilor care îi dau Alexiei, fiica ei care, evident, plânge nopțile. Acum, din Australia ne vine un nou semnal că Serena își va apăra titlul la Melbourne: ea este imaginea lanțului hotelier AccorHotels. Ea ar fi primit mai multe milioane de dolari pentru a locui acolo pe perioada Australian Open și a promova locația în social media. Noroc că nu mai e mult de așteptat, că în zilele următoare cu siguranță va apărea o altă informație, care să ne facă să credem că nu va juca la primul turneul de Grand Slam al anului.
  4. Roger Federer, eliminat în sferturi la cursa pentru titlul de ”Cel mai elegant bărbat din 2017”. Roger Federer a suferit o înfrângere neașteptată într-o competiție inedită. El a fost eliminat în sferturile de finală ale cursei pentru desemnarea celui mai elegant bărbat al anului 2017, inițiat de GQ Magazine. Învingătorul lui a fost Harry Styles – recunosc că nu știu cine este acest om -, care a fost votat de 50,13% dintre cititori. Adică a câștigat la mustață duelul. Federer, care era deținătorul titlului, a trecut în primul tur de actorul Edgar Ramirez și apoi, în optimi, de fostul președinte american Barack Obama. Acum, în Final Four sunt, pe lângă respectivul Harry Stiles, David Beckham, Zayn Malik și actorul Tom Hiddleston. Totuși, Federer a câștigat la secțiunea ”Cel mai frumos bărbat din Elveția”, la care au existat 50 de concurenți.  5. Tsvetana Pironkova este însărcinată. Bulgăroaica Tsvetana Pironkova se va retrage o perioadă. Conform unor zvonuri, ea este însărcinată. Oricum nu a mai jucat de la Wimbledon și nici nu avea de gând să o facă în primele luni ale anului 2018…
  6. Wawrinka și Raonic s-au retras de la Abu Dhabi. Nici nu a început sezonul că au și apărut primele retrageri. Stan Wawrinka și Milos Raonic s-au retras de la turneul demonstrativ care va avea loc la Abu Dhabi în perioada 28-30 decembrie. Locul lor va fi luat de Kevin Anderson și de Andrei Rublev.
  7. Fundația Novak Djokovic a donat 94.000 de euro pentru reconstrucția unei grădinițe. Oamenii mari sunt și suflete mari. Fundația Novak Djokovic, evident că a fostului lider ATP, a donat 94.000 de euro pentru reconstrucția unei grădinițe în localitatea sârbă Pozega. Este una dintre cele mai mari grădinițe din zona respectivă, peste 300 de copii între 3 și 5 ani frecventând-o zilnic.
  8. Turneul de la Miami se mută din 2019 pe un stadion de fotbal american. Organizatorii turneului de la Miami vor muta locația începând din 2019. Mai precis, ediția 2018 va fi ultima care va avea loc la Crandon Park. Din 2019, totul se mută la Miami Hard Rock Stadium, gazda echipei de fotbal american Miami Dolphins. Evident, vor mai fi construite câteva terenuri în jur, costul total al noilor arene fiind estimat a fi în jur de 53 de milioane de dolari.

Leave a Reply

Top