SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2018: Simona Halep S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALE

Australian Open 2018: Simona Halep S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALE

australian open simona halep

Simona Halep a reușit o performanță în premieră: s-a calificat în semifinalele Australian Open, fiind acum una dintre puținele jucătoare în activitate care a reușit să ajungă măcar o dată în penultimul act al tuturor turneelor de Grand Slam din circuitul profesionist.
În sferturile de finală, Simona a învins-o fără mari bătăi de cap de una dintre victimile ei preferate, Karolina Pliskova, pe care o conducea cu 5-1 în meciurile directe, lucru care la tenis este de multe ori hotărâtor, căci avem de a face cu un sport în care încărătura psihologică este esențială.

Meciul din această dimineață nu a avut istoric: condusă cu 3-0 de cehoaică, Simona a revenit și a câștigat următoarele 9 game-uri. La 6-3, 3-0 pentru ea, Pliskova a făcut câteva game-uri pe serviciul ei, dar fără a periclita șansele româncei, căci totul s-a terminat apoi cu un clar 6-3, 6-2 în favoarea jucătoarei noastre.

În semifinale, care sunt programate joi, adversara Simonei va fi nemțoaica Angelique Kerber. Aceasta s-a dovedit a fi cea mai în formă jucătoare a turneului până acum și a demonstrat lucrul acessta și în sferturi, când a învins-o cu 6-1, 6-2, în 51 de minute, pe americanca Madison Keys.

În cealaltă semifinală se dispută meciul dintre Elise Mertens și Caroline Wozniacki.

Leave a Reply

Top