SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Participarea Simonei Halep la St. Petersburg e incertă: ”Am nevoie de câteva zile de pauză”

Participarea Simonei Halep la St. Petersburg e incertă: ”Am nevoie de câteva zile de pauză”

australian open simona halep

Simona Halep a ajuns în sferturile de finală ale Australian Open grație unui efort de voință extraordinar. Accidentată la gleznă din primul meci, românca a tras efectiv de ea la fiecare partidă. A câștigat, dar asta nu înseamnă că nu a suferit din cauza accidentării. De aceea, spune că are nevoie de o pauză după ce termină acest turneu.

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Simona Halep în orele dinaintea partidei cu Naomi Osaka, de la Australian Open.
Calificată în sferturile de finală ale Australian Open după o victorie clară cu Naomi Osaka, scor 6-3, 6-2, Simona Halep este realistă și știe că fără o pauză de câteva zile după ce va încheia turneul – să sperăm că după ziua de sâmbătă – nu va putea să își rezolve problemele medicale. Tocmai de aceea, participarea la turneul de la St. Petersburg, programat în săptămâna imediat următoare Australian Open, este incertă. Eu aș putea miza chiar că nu va participa, dar până nu se face anunțul oficial, Simona se numără încă printre participante.

CITEȘTE ȘI: Interviul de pe teren acordat de Simona Halep dupa victoria cu Naomi Osaka
Întrebată la conferința de presă de după meciul cu japoneza ce intenționează să facă pentru tratarea gleznei după terminarea turneului, Simona a răspuns: ”Nu știu. Trebuie să vedem mai întâi când termin aici. Apoi, cu siguranță îmi voi lua câteva zile de pauză. Am nevoie să merg iar la control, să fac un RMN. Dacă pot juca la un asemenea nivel, înseamnă că nu e nimic rupt. Am verificat înainte și nimic nu era rupt. Doar că ligamentele erau foarte întinse. Cred că voi avea nevoie doar de tratament și de zile de pauză”, a declarat Simona. Cum ziariștii de acolo știu că ea e înscrisă la turneul care va începe lunea viitoare la St Petersburg, a venit, firesc, întrebarea dacă va participa acolo. Halep, așa cum se procedează în astfel de situații, pentru a nu încurca organizatorii cu privire la vânzarea biletelor, la acontarea sponsorilor etc, a lăsat cumva răpsunsul în aer: ”Următorul turneu e St. Petersburg, dar vom vedea”, a spus ea. Un răspuns diplomatic și absolut normal, căci atunci când ești lider mondial așa trebuie să procedezi.

Leave a Reply

Top