SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Simona Halep are acum toată echipa cu ea. Andrei Pavel a ajuns la Melbourne – FOTO

Simona Halep are acum toată echipa cu ea. Andrei Pavel a ajuns la Melbourne – FOTO

australian open simona halep echipa

Simona Halep a ajuns la Melbourne, unde a început pregătirea pentru un turneu de la care atât ea cât și fanii ei au speranțe mari. Și nu doar pentru că este cap de serie numărul 1.
Simona Halep abordează primul turneu de Grand Slam al anului din postura de lider mondial WTA, așa că toți ochii vor fi pe ea parcă mai mult ca de obicei. Cum și prestațiile din startul sezonului au demonstrat că este una dintre cele mai importante pretendente la titlul de la Australian Open, presiunea va fi mai mare. De ieri, ea are un ajutor suplimentar pentru depășirea tensiunii: la Melbourne a ajuns și Andrei Pavel.El a lipsit motivat până acum, fiind în vacanță în SUA alături de copii, cu care a petrecut și Crăciunul.

CITEȘTE ȘI: Adversarele româncelor în calificările de la Australian Open

Cel care e un fel de antrenor secund în echipa Simonei este responsabil și cu buna dispoziție și cu ridicarea moralului, dar servește și ca sparring partner în diverse momente ale antrenamentelor, atunci când se lucrează cu temă.

Cert e că toată lumea e fericită de această reîntregire a echipei, iar fotografiile de mai jos stau mărturie.
andrei pavel darren cahill australian open
Andrei Pavel si Darren Cahill, cei doi de la care se asteapta gasirea solutiile pentru cucerirea primului titlu de Grand Slam

australian open simona halep echipa
Putina buna-dispozitie nu strica niciodata

australian open simona halep echipa
Simona Halep, alaturi de echipa ei, la Melbourne

australian open simona halep echipa
Romanii din echipa Simonei, la plimbare pe malul raului

Leave a Reply

Top