SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, după calificarea în semifinalele Australian Open: ”E important să fac adversara să se teamă”

Simona Halep, după calificarea în semifinalele Australian Open: ”E important să fac adversara să se teamă”

australian open simona halep

Calificată în premieră în semifinalele Australian Open, Simona Halep ea extrem de fericită la interviul de după victoria cu Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-2. Iată ce a declarat jucătoarea noastră imediat după meci.
Despre meciul câștigat cu Pliskova: “Mă bucur mult că sunt în semifinale. Am mai fost în 2008, la junioare. E un sentiment plăcut. Este minunat să joc pe această arenă. Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am știut că a trebuit să mă deplasez mai bine și să nu mai ratez. Am început să deschid terenul, am servit bine. Totul a mers conform planului”, a spus românca.

Despre returul la serviciu: ”Cred că sunt solidă la retur. Antrenez asta. E foarte important pentru mine să fac adversarul să se teamă. M-am bucurat că am început să o trimit în spatele terenului. E un secret, nu pot să vă spun cum citesc serviciul. Data viitoare poate își va da seama”, a mai declarat ea.
Despre meciul din semifinale, contra nemțoaicei Kerber: ”Sigur o sa fie diferit meciul următor. Kerber pune multe mingi în teren, se deplasează bine. Trebuie să domin meciul. Vreau să mă bucur de această fază a competiției”.

Despre ajutorul dat de Darren Cahill: ”Darren mă ajută foarte mult să mă relaxez în timpul meciurilor. Intru mereu fericită pe teren. Îi mulțumesc pentru asta”.

Leave a Reply

Top