SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep se simte perfect în noul echipament: ”Poate ar trebui să-l port mai mult timp”

Simona Halep se simte perfect în noul echipament: ”Poate ar trebui să-l port mai mult timp”

simona halep melbourne australian open 4

Simona Halep nu a pierdut niciodată în noul echipament, așa că azi a venit și întrebarea așteptată: ”Consideri că echipamentul îți poartă noroc?”
Simona Halep, care anul acesta nu a pierdut nici o partidă, indiferent dacă a fost de simplu, dublu, oficială sau demonstrativă, este un lider mondial atipic, din cauza lipsei unui sponsor de echipament. Așa că la aproape fiecare conferință de presă este pusă măcar o întrebare legată de echipamentul ei.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, îngrijorată de accidentarea la gleznă

Nici întâlnirea cu ziariștii de după meciul câștigat cu Lauren Davis, din turul 3 de la Australian Open nu a făcut excepție. Întrebată dacă este un echipament norocos, ea a răspuns. ”Nu știu dacă pot spune că îmi poartă noroc, dar e din China și în China am avut mereu rezultate grozave. Poate ar trebui să o port mai mult timp. Voi vedea ce va fi în viitor. Mie îmi place rochia. Îmi place cum e croită, așa că mă simt grozav în ea și sunt bucuroasă că am putut câștiga atâtea meciuri în ea”, a răspuns Simona.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, despre adversara din optimile Australian Open: ”Lovește foarte puternic”

Leave a Reply

Top