SUNTETI AICI
ACASA > Romani > ȘTIRI DIN TENIS, 1 ianuarie 2018: Boris Becker a mințit la o strângere de fonduri?

ȘTIRI DIN TENIS, 1 ianuarie 2018: Boris Becker a mințit la o strângere de fonduri?

Iată cele mai interesante știri petrecute în tenis în ultimele zile.  1. Bors Becker, acuzat de escrocherie. Conform celor de la Bild, fostul lider mondial ATP, Boris Becker, a scos la o licitație caritabilă o rachetă falsă. Concret, trebuia să fie licitată una din rachetele cu care a jucat în ultimul meci din carieră. în turul al patrulea al Turneului Campionilor din 1999. Vândută cu 10.000 de euro la strângerea de fonduri organizată de postul de televiziune german ZDF, racheta nu ar fi cea originală. Nu știu cum și-au dat seama că nu e racheta aia, sau cum pot dovedi asta, dar oricum e un început de an neplăcut pentru neamț, care oricum a fost declarat falimentar anul trecut.
  2. Roger Federer și Serena Williams, sportivii numărul 1 în ancheta AIPS. Uneori, rezultatele anchetelor de desemnare a celor mai buni sportivi sunt tare ciudate. Asociația Internațională a Presei Sportive a stabilit, pe baza voturilor membrilor, cel mai bun sportiv al anului 2017, respectiv cea mai bună sportivă a anului. Dacă la băieți Roger Federer nu poate avea mulți contestatari, la fete câștigătoare a fost desemnată Serena Williams! Care nu a jucat decât un turneu tot anul! Ea a adunat 651 de voturi. Probabil date la beție, căci nu se justifică în nici un fel alegerea… Sau sportul feminin este atât de praf încât îți e de ajuns un titlu la Australian Open pentru a lăsa în urmă toate celelalte performanțe din lume.  3. Gabriel Trifu a divorțat. Căsătorit de aproape 10 ani cu fosta prezentatoare TV Catrinel Sandu, cu care are și două fetițe, fostul jucător de tenis Gabriel Trifu a divorțat. Anunțul a fost făcut de Catrinel, pe Facebook. Ei erau stabiliți în SUA.
  4. Kei Nishikori s-a retras de la Sydney. Japonezul Kei Nishikori nu poate scăpa de problemele de sănătate. El s-a retras și de la Sydney, așa că, precum Nadal și Djokovic, își propune să joace direct la Australian Open.

Leave a Reply

Top