SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, la Doha: ”Abia aștept să joc cu noul echipament”

Simona Halep, la Doha: ”Abia aștept să joc cu noul echipament”

simona halep nike

Simona Halep, a doua favorită a turneului WTA de la Doha, a acordat câteva declarații pentru WTA. Le puteți citi mai jos.
Piciorul este OK, dar trebuie să joc un meci oficial să văd cum va fi. Sper că nu se va întâmpla nimic şi voi fi aptă de joc. În primul rând mă gândesc la sănătate. Trebuie să fiu sigură că piciorul este OK. Sunt pregătită, m-am antrenat câteva zile. Chiar şi azi m-am antrenat şi o voi face şi mâine. Sunt pregătită să joc, dar voi vedea mai exact mâine. Toate jucătoarele din Top 10 sunt capabile să câştige orice turneu şi orice meci. Eu sunt pregătită pentru oricine şi mă concentrez doar la mine, pentru că aşa este mai bine. Nu trebuie să te distragă nimic”, a declarat Halep.

Halep a vorbit și despre jocul pe care l-a avut la Melbourne: “Totul a fost minunat la turneu, chiar dacă am pierdut finala, eu am ales doar lucrurile pozitive şi sunt foarte motivată. Totul a fost foarte bine pentru mine. Şi jocul s-a schimbat puţin, aşa că vreau să-l păstrez şi să joc fiecare meci ca acolo. Dar voi fi atentă şi la sănătatea mea”, a mai spus Halep.

Evident, subiectul echipamentului Nike a fost atins și el: “Pot spune că era un vis încă de când eram copil, pentru că este vorba de o companie mare. Abia aştept să joc mâine cu noul meu echipament. Sigur că voi fi emoţionată, dar e un sentiment bun şi mă bucur că voi face parte din familia lor”.

Simona Halep va debuta, miercuri, contra rusoaicei Ekaterina Makarova, direct în turul 2.Leave a Reply

Top