SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRI DIN TENIS, 17 februarie 2018: Novak Djokovic știe când va reveni pe teren

ȘTIRI DIN TENIS, 17 februarie 2018: Novak Djokovic știe când va reveni pe teren

djokovic agassi roland garros

Tenisul e un sport în care zilnic se petrec numeroase lucruri interesante. În ultimele zile chiar a fost o avalanșă de informații. Pe unele le regăsiți în grupajul de la jos.
1. Rafael Nadal a strâns o avere pentru Fundația lui. Spaniolul Rafael Nadal a fost prezent marți seară la Amsterdam, acolo unde a participat la o strângere de fonduri pentru Fundația care îi poartă numele. La eveniment a fost prezent și Leonardo di Caprio. În cele din urmă seara a fost una de succes, Rafael Nadal primind un cec de un milion de euro pentru Fundația lui, toți strânși din donații.

rafael nadal leonardo di caprio
Rafael Nadal si Leonardo di Caprio, la Amsterdam

2. Caroline Wozniacki vrea să paricipe la triatlon. Liderul clasamentului WTA, Caroline Wozniacki a mărturisit că după ce se va retrage din tenis nu va renunța la sport. Din contră, se va apuca de ceva și mai greu: triatlon. Ea a declarat că vrea să încerce senzația dintr-o astfel de cursă, după ce în 2014 a participat și a încheiat primul maraton din carieră, cel de la New York.

3. Bethanie Mattek Sands revine pe teren la Indian Wells. Accidentată groaznic la genunchi în timpul meciului de la Wimbledon cu Sorana Cîrstea, americanca Bethanie Mattek Sands va reveni pe teren la Indian Wells, turneu care începe pe 5 martie. Ea se antrenează normal de la începutul anului și a amânat revenirea doar pentru a fi sigură că rezistă la efortul unui meci oficial. Ea va juca doar în concursul de dublu, unde s-a înscris alături de Lucie Safarova.
4. Rafael Nadal va juca la Acapulco (Mexic) cu o rachetă nouă. Rafael Nadal va juca la turneul ATP de la Acapulco cu o nouă rachetă. De fapt, cu o rachetă inscripționată suplimentar. În onoarea celui de-al zecelea titlu cucerit la Roland Garros, racheta va avea rama inscripționată cu ”La Decima”.

5. Novak Djokovic va reveni la Madrid. Tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a declarat în presa sârbă că dacă totul merge bine, fiul său va reveni în activitate la Madrid. Fostul lider mondial s-a operat la cot și se află în plină perioadă de recuperare, pe care o petrece cu copii săi, la Monte Carlo.

6. Tsonga s-a retras de la Marseille. Francezul Jo Wilfried Tsonga s-a retras de la Marseille. El a acuzat o accidentare săptămâna trecută, la Montpellier, care se pare că ține mai mult decât credea. El a cucerit anul trecut titlul la Marseille, aceea fiind a treia oară când a câștigat trofeul.

 

Leave a Reply

Top