SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Mihaela Buzarnescu > WTA Budapesta: Sorana Cîrstea a luat cina în oraș înainte de debutul de marți. Și Mihaela Buzărnescu joacă marți

WTA Budapesta: Sorana Cîrstea a luat cina în oraș înainte de debutul de marți. Și Mihaela Buzărnescu joacă marți

sorana cirstea mare budapesta

Două dintre cele trei românce aflate pe tabloul principal de simplu de la Budapesta vor debuta marți: Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu.
A patra favorită a turneului de la Budapesta, Sorana Cîrstea, va juca în cel de-al treilea meci al zilei, în jurul orei 16.00, contra slovacei Viktoria Kuzmova, intrată pe tabloul principal din postura de lucky-loser.

Înainte de acest meci, Sorana a ieșit la cină alături de echipa ei. O vedeți în fotografia de mai jos, cu siguranță a atras multe priviri în restaurant.

sorana cirstea budapesta
Sorana Cirstea a luat cina cu echipa ei la Budapesta

Ziua de marți va fi deschisă, de la ora 12.00, de a cincea favorită a competiției, Mihaela Buzărnescu, cea care azi ocupă cel mai bun loc din carieră: 39. Ea va juca împotriva Larei Arruabarrena.

Ambele meciuri vor fi televizate de DigiSport.

Pe tabloul principal o mai avem pe Monica Niculescu – va juca în primul tur cu Kirsten Flipkens – și perechea Mihaela Buzărnescu/ Irina Bara.

Leave a Reply

Top