SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > FOTO: Boris Becker e la București! Iată cu cine s-a întâlnit și unde locuiește

FOTO: Boris Becker e la București! Iată cu cine s-a întâlnit și unde locuiește

Boris Becker Andre Agassi

Acum două zile îi înmâna pe scenă la Monte Carlo un trofeu lui Roger Federer. Azi, el se află la București, la invitația fostului său manager. Este vorba de unul dintre cei mai mari jucători din istorie, germanul Boris Becker.
Ajuns la 50 de ani, fostul lider ATP Boris Becker, de șase ori câștigător al turneelor de Grand Slam, a ajuns miercuri la București, acolo unde este cazat la Complexul Stejarii, proprietatea fostului său manager, Ion Țiriac.

Evident, a fost întâmpinat și este însoțit de fiul omului de afaceri, Ion Ion Țiriac, cel pe care neamțul îl știe de când era un copilaș. De 34 de ani, așa cum a recunoscut cu puțin timp în urmă urmașul lui Ion Țiriac într-o postare de Crăciun, pe Instagram.

La Stejarii, Boris Becker a dat autograf pe poza lui aflată la loc de cinste în restaurantul complexului, dar a și depănat amintiri și a făcut planuri cu Andrei Pavel și Cosmin Hodor, cu care se cunoaște, de asemenea, de o bună perioadă de timp.

boris becker stejarii bucuresti alndrei pavel ion ion tiriac
Boris Becker, alături de Andrei Pavel, Ion Ion Tiriac si Cosmin Hodor

boris becker stejarii bucuresti alndrei pavel ion ion tiriac
Boris Becker a dat autograf pe poza lui din complexul Stejarii

Leave a Reply

Top