SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > Indian Wells 2018: Marius Copil și Mihaela Buzărnescu, eliminați în primul tur de simplu

Indian Wells 2018: Marius Copil și Mihaela Buzărnescu, eliminați în primul tur de simplu

marius copil indian wells

Nu a fost o zi prea bună pentru românii din probele de simplu care au jucat în această dimineață la Indian Wells. Marius Copil și Mihaela Buzărnescu au fost eliminați în primul tur.
Marius Copil a fost învins, la capătul unui meci în care s-au jucat trei tie-break-uri, cu scorul de 7-6 (3), 6-7 (5), 7-6 (12), de Peter Polansky, jucător venit din calificări. Din păcate, amărăciunea înfrângerii e și mai mare pentru român, care a ratat două mingi de meci, la 10-9 şi 12-11, în tie-break-ul decisivului. Totuși, el a şi salvat opt ale adversarului. Partidă a durat trei ore şi 12 minute.

CITEȘTE ȘI: Sorana Cîrstea a învins-o pe Monica Niculescu
La feminin, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, de americanca Jennifer Brady. Meciul a durat două ore şi şase minute.

În urma acestor rezultate, România nu mai  are reprezentanți în proba masculină de simplu. În schimb, trei românce vor juca în turul secund: Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irin Begu.

Leave a Reply

Top