SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2018: Simona Halep, eliminată în semifinale

Indian Wells 2018: Simona Halep, eliminată în semifinale

simona halep indian wells

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Indian Wells. Ea a suferit prima înfrângere din carieră în fața japonezei Naomi Osaka.
Pornită ca mare favorită în această a treia semifinală jucată în istorie la Indian Wells, Simona Halep nu a reușit să o depășească pe Naomi Osaka, pe care o învinsese ultima oară în luna ianuarie, la Australian Open. Asiatica s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0 și va juca pentru prima dată într-o finală a unui turneu Premier Mandatory. De altfel, tot ce i s-a întâmplat aici, la Indian Wells, lui Osaka, e de vis, ea jucând azi pentru prima dată într-o semifinală a unui turneu de această categorie. Mai mult, e prima japoneză care reușește o asemenea performanță, așa că, după cum îi cunoaștem pe compatrioții ei, probabil că acest turneu tocmai i-a deschis ușa către câteva contracte grase de sponsorizare.

În finala de la Indian Wells, Osaka o va întâlni pe marea revelație a acestui turneu, rusoaica Daria Kasatkina. Aceasta a învins-o în semifinale pe Venus Williams, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, aceasta fiind doar ultima victorie dintr-o serie de patru obținută la acest turneu în fața unor foste sau actuale campioane de Grand Slam.
În ceea ce o privește pe Simona Halep, aceasta urmează să joace la Miami, un turneu de aceeași anvergură cu Indian Wells, unde anul trecut a ajuns în sferturile de finală. Indiferent, însă, de rezultatul de la Miami, ea va rămâne pe primul loc în clasamentul mondial până la turneul de la Madrid, adică până la data de 13 mai, cel puțin.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros: ”La feminin o văd favorită pe Simona Halep”, spune un fost lider WTA

Leave a Reply

Top