SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2018: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Marius Copil joacă joi. Iată de la ce ore

Miami Open 2018: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Marius Copil joacă joi. Iată de la ce ore

simona halep indian wells

Toți cei patru români rămași în cursă pe tablourile de simplu la Miami vor juca joi. Meciurile din concursul feminin sunt televizate de DigiSport, cele de pe tabloul masculin de Telekom Sport.
Cel mai așteptat meci al zilei este cel al liderului mondial WTA, Simona Halep. Ea va juca, cam în jurul orei 21.00, contra franțuzoaicei Oeane Dodin, în turul secund la Miami. Meciul e al treilea pe terenul principal.

În jurul orei 22.30, Sorana Cîrstea va evolua în turul doi cu taiwaneza Su-Wei Hsieh. Imediat după acest meci, va intra pe teren Marius Copil pentru meciul cu vecinul de clasament, rusul Mihail Kukushkin. Ex-sovieticul e pe locul 83 în lume, Copil pe 84. Băieții joacă încă în turul 1.

Cea de-a treia jucătoare româncă din turul secund, Monica Niculescu, va juca în jurul orei 21.00 contra Magdalenei Rybarikova. Niculescu a câștigat deja trei meciuri la Miami, nepierzând nici un set, așa că poate produce surpriza.

CITEȘTE ȘI:  Marius Copil ocupă cel mai bun loc din carieră în clasamentul ATP. Cu cine a sărbătorit duminică seară - FOTO

Leave a Reply

Top