SUNTETI AICI
ACASA > International > Roger Federer va reveni în competiții peste trei luni. Ce anunț a făcut după eliminarea de la Miami

Roger Federer va reveni în competiții peste trei luni. Ce anunț a făcut după eliminarea de la Miami

roger federer

Roger Federer va lipsi o perioadă din circuit. El a anunțat, după eliminarea surprinzătoare din turul secund de la Miami, că nu va juca deloc în sezon de zgură. La fel a procedat și anul trecut.
Am decis să nu joc sezonul pe zgură. Am discutat mult recent pentru a vedea unde mă aflu. Am aceeaşi părere că este mai simplu să rămân la două suprafeţe din trei, în acest moment. În continuare mi-ar plăcea să joc cât mai mult posibil şi pentru asta m-am gândit că zgura n-ar fi cea mai bună soluţie”, a spus elveţianul după înfrângerea suferită în fața australianului Thanasi Kokkinakis, ocupantul locului 175 ATP, în turul secund de la Miami.

În aceste conidiții, Federer va reveni pe teren abia peste trei luni, atunci când e programat primul turneu pe iarbă. Interesant este că el va putea reveni pe primul loc în clasamentul mondial fără să miște un deget în perioada turneelor de zgură, căci Rafael nadal are foarte multe puncte de apărat.

Leave a Reply

Top