SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, primele declarații după calificarea în turul 3 la Miami: ”A fost un meci nebun”

Simona Halep, primele declarații după calificarea în turul 3 la Miami: ”A fost un meci nebun”

simona halep indian wells

Simona Halep a obținut o calificare dificilă în turul al treilea la Miami. La finalul partidei câștigate în fața franțuzoaicei Oceane Dodin a povestit cum s-a simțit pe teren.
“Am avut multe meciuri dificle în acest an, sunt obișnuită cu ele. Am vrut să rămân concentrată, am luptat până la final în meci și asta e cel mai important. E greu să joci împotriva unei adversare care lovește foarte agresiv. A fost un meci nebun. N-am știut unde va trimite mingea, a trebuit să stau concentrată la fiecare punct. A fost foarte greu, dar sunt foarte fericită”, a declarat Simona Halep, la finalul partidei câștigate cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5 în fața franțuzoaicei Oceane Dodin.

În turul al treilea, Simona Halep va juca împotriva unei adversare pe care o cunoaște bine, pentru că a mai jucat de 10 ori contra ei, câștigând de cinci ori: poloneza Agnieszka Radwanska. ”În turul următor mă așteaptă un meci dificil contra Radwanskai. Trebuie să-mi deschid terenul mai mult, să caut mai multe unghiuri”, a mai spus Simona Halep, la interviul de la finalul meciului.

Leave a Reply

Top