SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > VIDEO: Simona Halep și Darren Cahill au făcut un ocol de 1.800 km înainte de Indian Wells

VIDEO: Simona Halep și Darren Cahill au făcut un ocol de 1.800 km înainte de Indian Wells

simona halep darren cahill tenis de masa

Simona Halep și Darren Cahill s-au reunit în SUA după aventura australiană încheiată cu acea finală contra Carolinei Wozniacki. Înainte de a trece la treabă, cei doi au avut o vizită de lucru.
Simona trebuie să joace săptămna viitoare la Indian Wells, dar a fost ”nevoită” să facă un ocol de 1.800 de kilometri, atât cât este distanța între sediul central al sponsorului său, Nike, și Indian Wells.

Grație lui Darren Cahill, mult mai versat cu astfel de lucruri de imagine, fanii Simonei au putut afla că ea se află acum pe lângă Portland, la sediul central al Nike, acolo unde a făcut prima vizită în calitate de colaboratoare a firmei. Cum acolo este un loc unde se mănâncă sport pe pâine, cine dorește poate să treacă la treabă, așa că, după cum veți vedea din filmulețul postat tot de Darren Cahill, cei doi au și jucat tenis de masă.

Vedeți mai ce a postat pe Instagram Darren Cahill, care a dat dovadă că o ajută pe Simona să facă și reclamă, căci a postat exact ce trebuia pentru ca sponsorii să fie mulțumiți, iar românca să nu se simtă agasată de asta.
#NikeWHQ

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

Pffft whatever @simonahalep ? #NikeWHQ

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on


Leave a Reply

Top