SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis România – Maroc: Gabi Trifu a deconspirat cine va juca la simplu

Cupa Davis România – Maroc: Gabi Trifu a deconspirat cine va juca la simplu

cupa davis sala polivalenta cluj

Echipa de Cupa Davis a României se află de la începutul săptămânii la Cluj, acolo unde pregătește meciul cu Marocul, de sâmbătă și duminică.
Căpitanul nejucător al echipei noastre, Gabriel Trifu, s-a hotărât pe cine va trimite în teren sâmbătă, în prima zi a confruntării din turul secund al Grupei a II-a a  Zonei Euro-Africane. Astfel, dacă locul lui Marius Copil este asigurat, el fiind liderul formației și singurul român din Top 400 ATP, a doua rachetă a echipei noastre va fi veteranul Adrian Ungur. Acesta este clasat acum pe locul 500 în clasamentul mondial și nu a mai jucat un meci oficial din septembrie, de la challenger-ul de la Roma.

”Marocul este o echipă periculoasă, au câştigat cu Georgia meciul precedent. Sper ca prima zi a noastră să fie de succes. Aş prefera să joace Marius primul meci, apoi Adrian va juca cu numărul unu de la ei, un jucător periculos, dar am încredere că vom avea success”, a spus Trifu la conferința de presă de dinaintea partidei.

La dublu, cel mai probabil că, în absența lui Horia Tecău, cuplul nostrul va fi format din Florin Mergea și Marius Copil. Cei doi s-au și antrenat deja în acestă formulă la Cluj, contra perechii Adrian uUngur/ Andrei Mlendea.

Tragerea la sorți a ordinii meciurilor din cadrul confruntării România – Maroc va avea loc vineri la prânz. Din echipa noastră mai fac parte, în afară de Marius Copil, Adrian Ungur și Florin Mergea, Dragoș Dima și Edris Fetișleam.

Întâlnirea se va desfăşura la sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Primele două meciuri de simplu vor avea loc sâmbătă. Duminică vor fi trei partide, una de dublu şi două de simplu. Toate se dispută după acelaşi sistem: cel mai bun din trei seturi.

Dacă vreți să vedeți fotografii cu băieții noștri la antrenamentele de la Cluj, vedeți mai jos un grupaj postat pe pagina de Facebook Romania Davis Cup Team.
Leave a Reply

Top