SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Bara > Irina Bara a cucerit titlul la dublu și a jucat finala de simplu la Indian Harbour Beach. Va face salturi uriașe în clasamentele WTA

Irina Bara a cucerit titlul la dublu și a jucat finala de simplu la Indian Harbour Beach. Va face salturi uriașe în clasamentele WTA

wta shenzhen bara

Irina Bara a avut parte, la turneul ITF de la Indian Harbour Beach, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, de cea mai bună săptămână din carieră. Ea a cucerit titlul de dublu și a jucat finala de simplu. În consecință, de luni va face salturi uriașe în clasamentele WTA.
În finala de dublu, Irina Bara a făcut pereche cu spaniola Silvia Soler-Espinosa. Cele  două, principalele favorite ale competiției, au învins cu scorul de 6-4, 6-2 perechea americană Jessica Pegula/ Maria Sanchez. În urma acestui rezultat, de luni, Irina Bara va urca 12 locuri în clasamentul specialității, urmând să ocupe poziția a 103-a, o premieră pentru ea.

La simplu, Irina Bara a fost învinsă în finală de mai vechea noastră cunoștință, Caroline Dolehide. Americanca s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5. Cu punctele cuvenite pentru această fază, ea va urca nu mai puțin de 19 locuri în clasamentul de simplu, acolo unde va ocupa, de luni, locul 151. Așa cum bănuiți, e cel mai bun din carieră.
Săptămâna aceasta am mai avut o adevărată eroină. E vorba de Ana Bogdan, care va urca, de luni, pe cel mai bun loc al carierei la simplu: 66 WTA. Ea a ajuns la această performanță după ce a ajuns în semifinalele turneului de la Bogota, unde a fost învinsă de cea care a luat și titlul, Schmiedlova.

Leave a Reply

Top