SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > O sâmbătă frumoasă: victorii pentru Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse și Marius Copil

O sâmbătă frumoasă: victorii pentru Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse și Marius Copil

australian open alexandra dulgheru

A fost o sâmbătă bună pentru românii care au jucat în calificările turneelor WTA și ATP. Toți au trecut de primul tur: Alexandra Dulgheru la Rabat, Gabriela Ruse la Praga și Marius Copil la Munchen,
Alexandra Dulgheru a învins-o cu scorul de 6-0, 6-2 pe reprezentanta gazdelor, Charif, în primul tur al calificărilor de la Rabat (Maroc), competiție dotată cu premii de 250.000 de dolari. Ea va juca în turul secund contra elvețiencei Jil Belen Teichmann, pe care ați văzut-o săptămâna trecută în meciul de dublu de la Cluj, din Fed Cup.

La Praga, acolo unde se dispută un alt turneu de 250.000 de dolari, Gabriela Ruse a învins-o în primul tur al calificărilor, scor 2-6, 7-5, 6-3, pe a opta favorită, ucraineanca Marta Kostyuk. În turul secund, ea va juca împotriva bulgăroaicei Victoriya Tomova.

În fine, în circuitul masculin, Marius Copil a trecut în primul tur al calificărilor de la Munchen de germanul Tim Puetz, pe care l-a învins cu 6-3, 6-2. Favorit 1 în calificări, românul va juca în turul secund contra învingătorului meciului dintre Jurgen Meltzer și Andrej Martin.

Leave a Reply

Top