SUNTETI AICI
ACASA > International > Petra Kvitova trăiește un coșmar continuu: ”Mâna mea nu va mai fi niciodată refăcută 100% ”

Petra Kvitova trăiește un coșmar continuu: ”Mâna mea nu va mai fi niciodată refăcută 100% ”

petra kvitova

Victimă a unui incident îngrozitor în propria casă în preajma Crăciului din 2016, cehoaica Petra Kvitova a vorbit, la Charleston, despre problemele pe care încă le mai are la mâna tăiată de agresor.
În luna decembrie 2016, Petra Kvitova a fost victima unui incident violent, fiind tăiată cu cuțitul, în propria casă, de un hoț. Luptându-se cu agresorul care nu a fost prin nici până în ziua de azi, fostul număr 2 mondial a fost nevoită să apuce lama cuțitului cu mâna stângă pentru a se apăra și a nu fi înjunghiată, dar când nenorocitul a tras cuțitul, i-a secționat tendoanele degetelor. Evident, a fost operată de urgență, a stat aproape 6 luni în recuperare și a revenit pe teren anul trecut în vară, dar cehoaica strânge din dinți la fiecare meci. Dubla campioană de la Wimbledon a recunoscut la Charleston că ”Mâna mea stângă nu va mai fi niciodată la 100% după acel atac. Totuși, nu îmi fac griji. Sunt sănătoasă, asta e cel mai important”, a declarat Petra, care a cucerit în acest an titlul la Doha și a revenit în Top 10 WTA.
Ea nu vrea să se oprească din ascensiune și spune că, în ciuda problemelor de la mâna stângă, vrea să ajungă lider mondial în premieră. Acum ocupă locul 10, iar cea mai bună poziție ocupată a fost 2 WTA. ”Încă mai am ca obiectiv să ajung lider mondial, cred că undeva, în interiorul meu, mai am această dorință. Pe de altă parte, nu mă concentrez neapărat pe asta”, a mai spus ea.

Leave a Reply

Top