SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Simona Halep, cu nervii întinși la maximum la Cluj: ce a supărat-o

Simona Halep, cu nervii întinși la maximum la Cluj: ce a supărat-o

simona halep indian wells

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a demonstrat în această seară că este om, care are și zile proaste și care se poate enerva din senin și atunci când nu e pe teren. Ea i-a lăsat cu ochii în ”soare” pe ziariștii din Cluj după ce a fost deranjată de o întrebare.
Culmea e că întrebarea a fost cu adevărat inofensivă. Adică dacă era despre minciunile acelea scrise de presă despre presupusa ei relație cu un tănăr român din Miami, ”relație” 100% inventată, atunci reacția ei era una absolut normală. Numai că, așa cum veți vedea, acum a fost chiar o întrebare așa cum a mai primit de zeci de ori și în legătură cu Smiley sau cu alți artiști români, dar de data aceasta reacția a fost mult exagerată, poate și din cauza a tot ce s-a scris referitor la ”iubirea” din Miami a liderului mondial.

Ce s-a întâmplat de fapt: la sosirea la Cluj, Simona a fost așteptată de ziariști, ca de obicei. A vorbit despre meciul cu Elveția, despre cât de bucuroasă e să fie iar în Cluj și să joace pentru România, declarații aș spune normale și amabile, pe care trebuie să le dea orice jucătoare profesionistă.
Apoi, Halep a fost întrebată dacă i-a invitat la meci pe Horațiu Mălăele și pe George Mihăiță, actori cu care are chiar o relație de prietenie, la piesele cărora a fost și împreună cu care s-a fotografiat, postând chiar ea pozele pe Instagram, așa cum ar face orice om normal. Întrebarea nu a avut nimic tendențios, pentru că cei doi chiar se  vor afla în acest weekend la Cluj, cu piesa ”Fierarii”, deci nu ar fi fost nimic deplasat dacă i-ar fi invitat la meciurile de sâmbătă și duminică.

Ei bine, întrebarea ”i-a aprins fitilul” Simonei, care a răspuns, vizibil iritată, în felul următor: ”Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu“, a spus Halep, după care le-a întors spatele ziariștilor și a plecat. O reacție exagerată, dar, repet, omenească, a liderului WTA.

Leave a Reply

Top