SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Simona Halep, după ce a adus primul punct României în Fed Cup: ”Nu pot descrie emoțiile pe care le-am avut”

Simona Halep, după ce a adus primul punct României în Fed Cup: ”Nu pot descrie emoțiile pe care le-am avut”

simona halep fed cup

Simona Halep a adus primul punct al echipei României în meciul de Fed Cup cu Elveția, iar la final a mărturisit că a avut emoții incredibile după ce a văzut cu ce căldură este susținută din tribune.
Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic în primul meci al barajului cu Elveția, din Fed Cup. La final, Simona, care nu a trecut prin clipe plăcute în setul secund, a recunoscut că jocul ei a fost influențat de emoții: “A fost foarte dificil. Chiar vorbeam înainte de meci cu băieţii că este de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne. Am avut nişte emoţii pe care nu pot să le descriu, a fost un moment deosebit la ceremonie. Mulţumesc Cluj, mulţumesc tuturor pentru acest moment deosebit, niciodată nu trăim asemenea clipe în teren. Vă mulţuemsc mult şi mă bucur că am reuşit să câştig astăzi, datorită dumneavoastră”, a spus Halep la interviul de după meci.

Acum urmează partida dintre Irina Begu și Timea Bacsinszky.

Leave a Reply

Top