SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Simona Halep și Irina Begu s-au antrenat împreună la Stejarii – FOTO

Simona Halep și Irina Begu s-au antrenat împreună la Stejarii – FOTO

simona halep irina begu antrenament stejarii

Mă bucură să văd că jucătoarele române de tenis se înțeleg dincolo de momentele în care trebuie să dea bine în poze. Iar Simona Halep și Irina Begu chiar par la fel de apropiate ca pe vremea junioratului.
Cele două au jucat anul acesta de mai multe ori împreună la dublu, cucerind chiar titlul la Shenzhen. Apoi, au petrecut de multe ori timpul liber împreună, fiind deja virale fotografiile cu ele și echipele lor pe yacht, în Miami.

Vineri, Simona a invitat-o pe Irina să-i fie parteneră de antrenament pe terenul de zgură acoperit de la Stejarii. Chiar dacă e frumos afară și teoretic tenisul în aer liber ar putea părea alegerea logică pentru un jucător de tenis, cele două au făcut alegerea profesionistă de a se pregăti în sală. Pentru că la Cluj, săptămâna viitoare, meciul de Fed Cup contra Elveției va avea loc tot pe teren de zgură indoor, iar calitățile zgurii sunt diferite în sală și afară. Concret, din cauza umezelii care se acumulează în sală, zgura e mai umedă și astfel mingea devine mai rapidă decât dacă s-ar juca în aer liber.
Cele două vor ajunge la începutul săptămânii la Cluj-Napoca, acolo unde vor începe antrenamentele pentru meciul cu Elveția, care vaavea loc sâmbătă și duminică. În sala Polivalentă a început deja amenajarea terenului de zgură, după cum ați putut vedea deja pe Doartenis.ro.

irina begu simona halep stejarii
Simona Halep si Irina Begu, alaturi de antrenorii lor, Andrei Pavel si Artemon Apostu Efremov

Leave a Reply

Top