SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA Istanbul: Irina Begu e în optimi, Sorana Cîrstea a fost eliminată

WTA Istanbul: Irina Begu e în optimi, Sorana Cîrstea a fost eliminată

irina begu

Doar o singură jucătoare continuă cursa la Istanbul: Irina Begu. Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur, rezultatele de azi confirmând practic alegerea de vineri a lui Florin Segărceanu.
În timpul meciului de Fed Cup dintre România şi Elveţia a apărut o întrebaer: cine este mai valoroasă acum pe zgură: Irina Begu sau Sorana Cîrstea? Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei noastre a spus acum câteva zile că Irina, drept urmare a titularizat-o în barajul pentru Grupa Mondială, deşi era mai slab clasată decât Sorana. Azi, decizia lui a fost reconfirmată, Begu calificându-se în optimile de finală la Istanbul, iar Cîrstea fiind eliminată în primul tur.

Irina Begu a învins-o în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-0, pe slovena Dalila Jakupovic. Condusă cu 5-2, Irina a câştigat 11 game-uri la rând şi a obţinut o victorie spectaculoasă. În optimi, românca va juca împotriva americancei Christina McHale.

În ceea ce o priveşte, Sorana Cîrstea, favorită 6, a fost învinsă cu 0-6, 6-1, 6-0, după două ore de joc. De Iulia Putintseva, din Kazahstan.
Leave a Reply

Top