SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Stuttgart 2018 – Simona Halep: ”Mă simt pregătită pentru sezonul de zgură”

WTA Stuttgart 2018 – Simona Halep: ”Mă simt pregătită pentru sezonul de zgură”

simona halep conferinta presa stuttgart

Simona Halep a avut marți o zi plină. Pe lângă antrenamente a avut și întâlnirea cu ziariștii care abia așteptau să afle de la liderul mondial cum privește sezonul de zgură. Mai ales că e considerată cea mai valoroasă jucătoare pe această suprafață.
”Putem spune că zgura este o suprafață mentală, deoarece trebuie să fii puternic să poți disputa schimburi lungi de mingi, dar și să fii capabilă să alergi. De acord, unii jucători aleargă, alții nu, ei doar lovesc mingea și pe zgură, dar depinde de jucător. În situația mea, eu trebuie să fiu puternică mental și, de asemenea, fizic, pe picioare. Așa că acum sunt gata de sezonul de zgură, vom vedea ce va fi”, a declarat Simona Halep la All Access Hour de la Stuttgart.

CITEȘTE ȘI: Ora meciului Simona Halep – Magdalena Rybarikova, din optimi de la Stuttgart
Întrebată care ar fi profilul jucătorului ideal pe zgură, Simona a fost pusă puțin în încurcătură, pe bună dreptate, aș spune: ”E greu să explic aceasta, deoarece cu stilul meu am jucat bine pe zgură și am avut rezultate foarte bune, dar dacă ne uităm în urmă vedem că Sharapova a câștigat Roland Garros-ul, la fel ca și Muguruza sau Serena. Iar ele chiar lovesc puternic. Așa că nu știu cum să explic asta, nu știu dacă există un profil ideal. Zgura de la Paris e puțin mai rapidă decât la Roma. Așa că poate acolo e o posibilitate pentru jucătoarele care lovesc puternic să câștige, dar de asemenea și pentru mine, pentru că îmi place să alunec, îmi place să alerg, îmi place să am timp să văd terenul și să acopăr unghiurile. Așa că în ambele situații există o posibilitate să câștigi un turneu pe zgură”, a mai spus Simona.

simona halep players party stuttgart
Simona Halep, la petrecerea jucătoarelor de la Stuttgart
Leave a Reply

Top