SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse și Mihaela Buzărnescu au reușit victoriile zilei în WTA la Rabat sau Praga

Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse și Mihaela Buzărnescu au reușit victoriile zilei în WTA la Rabat sau Praga

alexandra dulgheru

A fost o zi plină și foarte frumoasă pentru tenisul românesc. Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în optimile de finală ale turneelor WTA de la Rabat, respectiv Praga.
Alexandra Dulgheru este eroina zilei în tenisul românesc. Intrată pe tabloul principal ca lucky loser, ea a salvat două mingi de meci înainte de a o învinge cu scorul de 2-6, 7-6 (7), 7-5, pe sportiva maghiara Timea Babos, cap de serie numărul 4 și numărul 41 mondial, în primul tur al turneului WTA de la Rabat. Este cea mai importantă victorie obținută de Alexandra în ultimii trei ani, dacă ne raportăm la poziția jucătoarei pe care a învins-o.

Tot o mare victorie a obținut și Gabriela Ruse. Aceasta s-a calificat în optimile turneului WTA de la Praga. Venită din calificări, ea a învins-o cu scorul de 2-6, 6-1, 7-5, pe americanca Bernarda Pera. În optimile de finală, ea va juca împotriva favoritei 5, chinezoaica Shuai Zhang. Dacă o va învinge și pe asiatică, atuncii Gabi va intra în premieră în Top 200 WTA.

Tot la Praga, Mihaela Buzărnescu și-a justificat poziția de cap de serie numărul 7 și a învins-o în primul tur pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, scor 6-1, 7-5. Următoarea adversară a româncei va fi nemțoaica Antonia Lottner.
Nu am avut doar victorii azi. Marius Copil a fost eliminat în primul tur la Munchen de norvegianul de pe locul 193 Carper Rudd, care s-a impus cu 7-6, 6-3.

Și Ana Bogdan a ratat o ocazie bună de a obține noi puncte în clasamentul mondial. Ea a fost învinsă în primul tur la Rabat de ocupanta locului 226, Laura Siegemund, care s-a impus cu 6-4, 6-1.

 

Leave a Reply

Top