SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Mihaela Buzarnescu > Mihaela Buzărnescu împlineşte azi 30 de ani. De ziua ei, va juca şi în semifinala de simplu şi în finala de dublu la Praga

Mihaela Buzărnescu împlineşte azi 30 de ani. De ziua ei, va juca şi în semifinala de simplu şi în finala de dublu la Praga

mihaela buzarnescu 6

A 37-a jucătoare a lumii, Mihaela Buzărnescu va împlini azi, 4 mai, 30 de ani. Va avea o zi de naştere de neuitat, pentru că exact de ziua ei va avea de disputat la Praga două meciuri foarte importante în carieră: semifinala de simplu şi finala de dublu.
Primul meci va avea loc în jurul orei 13.30, contra italiencei Camila Giorgi, în semfiinala de simplu. Apoi, după o pauză de o oră, cva juca în finala de dublu, alături de Ligia Marozava din Belarus. Adversarele lor vor fi favoritele 3, Nicole Melichar/ Kveta Peschke.

Mihaela ar putea atinge încă o performanţă deosebită în ziua în care împlineşte 30 de ani: cu o calificare în finala de simplu, va urca pe locul 32 în lume, urmând să revină a doua româncă din clasamentul WTA.

Aşa că nu pot decât să îi urez multă baftă şi, mai ales, La Mulţi Ani sănătoşi!Leave a Reply

Top