SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Roland Garros 2018 – programul zilei. Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Mihaela Buzărnescu joacă miercuri. Iată de la ce ore

Roland Garros 2018 – programul zilei. Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Mihaela Buzărnescu joacă miercuri. Iată de la ce ore

Simona Halep este însoțită la Roland Garros 2018 de antrenorul său, australianul Darren Cahill

Cinci meciuri cu românce avem în programul zilei de miercuri la Roland Garros 2018. Trei dintre ele vor juca la simplu și două la dublu.
Din păcate, toate meciurile de simplu în care sunt implicate Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Mihaela Buzărnescu, vor începe la aceeași oră: 12.00. Toate sunt programate primele pe terenurile lor.

Simona Halep e singura care va juca în primul tur la Roland Garros 2018. Meciul ei cu Alison Riske, amânat de marți din cauza întunericului, va deschide programul zilei de meircuri pe arena centrală a complexului parizian.

Pe Terenul 6, tot de la ora 12.00, Alexandra Dulgheru va juca împotriva estoniencei Anett Kontaveit, a 25-a favorită.

În fine, pe terenul 8, Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 32, va juca împotriva suedezei Rebecca Peterson.Două românce la dublu în programul zilei la Roland Garros 2018

Și la dublu avem două jucătoare în program. Sorana Cîrstea, care joacă alături de Sara Sorribes Torno, va închide programul contra perechii Jelena Ostapenko/ Elena Vesnina.

Ana Bogdan, care joacă alături de fosta parteneră a Ralucăi Olaru, va debuta pe tabloul de dublu la Roland Garros contra perechii Yingying Duan/ Aliaksandra Sasnovich.

Leave a Reply

Top