SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Roma 2018: Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko joacă sâmbătă în semifinalele de dublu. Iată de la ce oră

WTA Roma 2018: Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko joacă sâmbătă în semifinalele de dublu. Iată de la ce oră

Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko sunt în semifinale la Roma

Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko continuă cursa spre titlul de dublu de la Roma. Începută dintr-o joacă, sau mai bine zis dintr-o dorință de a se acomoda cu suprafața, colaborarea lor din capitala Italiei a ajuns în semifinale.
În sferturile de finală ale probei de dublu de la Roma, Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko au învins, cu scorul de 6-2, 7-5, una dintre cele mai puternice perechi din tenisul feminin, Timea Babos/ Kristina Mladenovic.

Următoarele adversare ale celor două vor fi Ashleigh Barty și Demi Schuurs, meciul urmând să aibă parte sâmbătă, în jurul orei 17.00.

Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko sunt bune prietene

Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko au devenit foarte bune prietene anul trecut. Se înțeleg atât de bine încât anul trecut românca a fost la Riga, acasă la Jelena, unde a petrecut câteva zile. Cele două au fost și la un concert împreună. De asemenea, de fiecare dată când se întâlnesc pe la vreun turneu ies măcar la o cină împreună.Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko vor urca în clasamentul WTA de dublu

După calificarea în semifinalele de la Roma, Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko vor face salturi în clasamentul mondial de dublu. Cel mai mare va fi al Soranei, care va reveni de luni în Top 100 WTA. Ea va urca cel puțin 58 de locuri, până pe 89 în lume. Dacă va ajunge în finală saltul va fi și mai mare, adică va ajunge pe 68 în ierarhia specialității. În ceea ce o privește pe Ostapenko, aceasta și-a asigurat urcarea a doar patru poziții, până pe 46.

Leave a Reply

Top