SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Madrid 2018 – Simona Halep, înaintea debutului: ”Nu simt presiune, știu că orice e posibil”

WTA Madrid 2018 – Simona Halep, înaintea debutului: ”Nu simt presiune, știu că orice e posibil”

simona halep interviu

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Madrid, a avut azi, la fel ca celelalte personaje principale ale întrecerii care începe sâmbătă în capitala Spaniei, o perioadă încărcată de interviuri. Iată câteva dintre declarațiile ei.
“Este mereu o plăcere să revin aici. Am amintiri frumoase de la ultimele ediţii la care am fost prezentă şi din 2014, când am jucat finala iar apoi am jucat prima mea finală de Grand Slam. Am amintiri frumoase de la acest turneu şi mă simt foarte bine de fiecare dată când vin aici, pentru că aici sunt mulţi români, vin mulţi prieteni ca să mă susţină şi atmosfera este specială. Nu simt presiune, pentru că am fost în această situaţie anul trecut şi am jucat foarte bine. Vreau să obţin un rezultat foarte bun, dar ştiu că orice este posibil la acest nivel, astfel că abia aştept să încep turneul şi să joc bine în primul meci”, a declarat Halep.

CITEȘTE ȘI: Adversarele jucătoarelor din România în primul tur la Madrid.

În ceea ce privește meciul cu Makarova, ea e convinsă că va fi unul dificil: “O ştiu, am fost adversare de multe ori, ultima dată la Doha, în urmă cu câteva săptămâni. Este stângace, ceea ce este puţin diferit, dar sunt pregătită, mă antrenez mult, vom vedea ce va fi”, a mai spus Halep.

Leave a Reply

Top