SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Roma 2018: Sorana Cîrstea joacă joi cu ”isterica” din Cehia – VIDEO

WTA Roma 2018: Sorana Cîrstea joacă joi cu ”isterica” din Cehia – VIDEO

sorana cirstea tie break tens

Sorana Cîrstea ar trebui să joace joi în turul secund al probei de dublu de la Roma, însă nu e deloc sigur că meciul ei va avea și loc.

În optimile de finală ale probei de dublu de la Roma, Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko ar urma să joace joi contra perechii Svetlana Kuznetsova/ Karolina Pliskova. Un meci care aparent este normal, dacă nu am fi avut miercuri parte de acea criză de isterie a Karolinei Pliskova. Căci a fost departe de o criză de nervi ce a făcut ea.




CITEȘTE ȘI: Ora la care va juca Simona Halep joi, în sferturile de finală.

Dacă e cineva care nu știe despre ce e vorba, AICI aveți toate detaliile și imaginile. Concret, la finalul meciului pierdut cu 3-6, 6-3, 7-5 în fața grecoaicei Maria Sakkari, ea a considerat necesar să nu mai dea mâna cu arbitrul de scaun și, mai mult, să îi ia și scaunul la bătaie… cu racheta. A rezultat o gaură în suportul scaunului, dar și niște imagini unice și care nu fac cinste acestui sport. Acum e sigur că cehoaica va fi amendată, deși ar trebui suspendată câteva săptămâni, pentru că nu e deloc normal ce s-a întâmplat.




Acum, revenind la meciul Soranei, după cele întâmplate, e de așteptat ca Pliskova să se ”accidenteze” subit și să nu se mai prezinte la meci, așa că după părerea mea românca și Ostapeno au o șansă foarte mare de a se califica fără luptă în sferturile de finală.

Leave a Reply

Top