SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > BRD Bucharest Open 2018: Toate informațiile despre bilete: cât costă, unde se vând, cine are gratuitate

BRD Bucharest Open 2018: Toate informațiile despre bilete: cât costă, unde se vând, cine are gratuitate

Irina Begu cu trofeul cucerit la BRD Bucharest Open 2017

Singurul turneu WTA din România, BRD Bucharest Open 2018, se apropie cu pași repezi. Iată tot ce trebuie să știți despre biletele actualei ediții.
Când va avea loc BRD Bucharest Open 2018? Turneul bucureștean WTA va avea loc în perioada 14-22 iulie 2018, la Arenele BNR din Capitală.

Cine participă la BRD Bucharest Open 2018? Cu excepția liderului WTA, Simona Halep, pe tabloul principal vor fi toate numele importante ale tenisului feminin românesc. Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și-au anunțat deja participarea. Lista jucătoarelor o puteți vedea AICI. Irina Begu este eroina de anul trecut de la BRD Bucharest Open 2017, când a cucerit titlul atât la simplu, cât și la dublu.

Cât costă biletele la BRD Bucharest Open 2018? Biletele pentru BRD Bucharest Open 2018 au fost deja puse în vânzare. Ele costă între 20 și 75 de lei, în funcție de ziua de concurs. Concret, pe 16 și 17 iulie biletele costă 20 de lei pe zi. Pe 18 și 19 iulie biletele costă 30 de lei pe zi. Vineri, 20 iulie, când sunt programate sferturile de finală, biletele costă 50 de lei pe zi. În ultimele două zile, când sunt semifinalele și finalele, biletele de acces costă 75 de lei pe zi. Din păcate, nu există abonamente pentru tot turneul.
De unde pot fi cumpărate biletele la BRD Bucharest Open 2018? Biletele au fost puse în vînzare şi pot fi achiziţionate online, pe www.bilete.ro, şi în reţeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos şi Poşta Română.

CITEȘTE ȘI:  BRD Bucharest Open 2018: Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu joacă vineri în sferturile de finală

Câte bilete pot fi cumpărate o dată la BRD Bucharest Open 2018? Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult patru bilete pentru fiecare zi de competiţie.

Există intrare liberă la BRD Bucharest Open 2018? Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, sâmbătă şi duminică, 14 şi 15 iulie, iar copiii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi în perioada 16-19 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimaţie, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.). Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil. Persoanele cu dizabilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa office@frt.ro.

Leave a Reply

Top