SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2018: Mihaela Buzărnescu a fost eroina zilei, după ce a eliminat-o pe Svitolina. Iată ce a declarat după meciul din turul 3

Roland Garros 2018: Mihaela Buzărnescu a fost eroina zilei, după ce a eliminat-o pe Svitolina. Iată ce a declarat după meciul din turul 3

MIhaela Buzărnescu are motive să fie fericită la Roland Garros 2018

Mihaela Buzărnescu a fost eroina zilei la Roland Garros 2018. Ea a eliminat-o în turul al treilea pe una dintre marile favorite ale turneului, Elina Svitolina, cap de serie numărul 4.




Mihaela Buzărnescu a învins-o cu scorul de 6-3, 7-5 pe Elina Svitolina, care a plecat acasă după doar o oră și 37 de minute. Pentru Buzărnescu, aceasta e cea mai importantă victorie din carieră, nu doar pentru că i-a adus cea mai bună performanță la un turrneu de Grand Slam.

În optimile de finală de la Roland Garros 2018, Mihaela Buzărnescu va juca împotriva americancei Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13. Va fi prima confruntare între cele două.

MIhaela Buzărnescu face furori la Roland Garros 2018
Mihaela Buzărnescu la Roland Garros 2018, acolo unde a ajuns în optimile de finală




Mihaela Buzărnescu la Roland Garros 2018:”Mă bucur de fiecare moment petrecut la Paris”

După calificarea în optimile de finală de la Roland Garros 2018, Mihaela Buzărnescu era în al nouălea cer. A vrut să împartă bucuria cu fanii ei, așa că a scris un mesaj convingător asupra stării sale de spirit, pe Facebook: “Nu pot să cred că se întâmplă asta! Mă bucur de fiecare moment petrecut aici, la Paris. Turul următor, cu Keys”, a scris Buzărnescu după victoria în două seturi cu Elina Svitolina.

Mihaela Buzărnescu zâmbește din tot sufletul după fiecare meci câștigat la Roland Garros
Mihaela Buzărnescu este în al nouălea cer după calificarea în optimile de finală la Rolans Garros 2018




Mihaela Buzărnescu la Roland Garros 2018: ”ziariștii încă nu îmi pot spune numele”

Performanța extraordinară a Mihaelei Buzărnescu la Roland Garros 2018 a făcut ocolul mapadmondului. Ea a trăit pe propria piele ce înseamnă celebritatea în tenis, dar s-a și distrat. Activă pe Twitter – marile victorii dau o energie extraordinară nu doar fanilor, ci și celor care le obțin – Mihaela s-a amuzat pe rețeaua de socializare: ”Încă nu îmi pot spune numele pe litere, dar eu sunt în a doua săptămână la Roland Garros”, a scris Buzărnescu, ataşând o postare a Tennis Channel, în care se spune că “Buzarnesco” a eliminat-o pe Elina Svitolina.

Mihaela Buzărnescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a carierei la 30 de ani
Mihaela Buzărnescu a făcut un meci perfect cu Elina Svitolina la Roland Garros 2018




Leave a Reply

Top