SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Alexis Ohanian, despre soția lui, Serena Williams: ”A fost la un pas de moarte”

Alexis Ohanian, despre soția lui, Serena Williams: ”A fost la un pas de moarte”

serena williams alexis ohanian tenis

Serena Williams este în prim-plan la Wimbledon, unde a ajuns în optimile de finală. Totul spre bucuria și mândria soțului, Alexis Ohanian, care a recunoscut că nu a crezut vreodată că tenismena poate avea atâta voință.
”Suntem diferiți în multe feluri, ceea ce e de ajutor, pentru că învățăm lucruri unul de la celălalt. Există însă un set de valori pe care le împărțim: etica muncii și competitivitatea”, a declarat Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, într-un interviu pentru ”The Times”.

Co-fondatorul rețelei Reddit spune că ”eu credeam despre mine că sunt cea mai muncitoare persoană de pe planetă, în cea mai epuizantă industrie, dar uitându-mă la soția mea îmi dau seama că m-am înșelat. Văd la ce presiune este supusă și se descurcă extraordinar. Ea duce etica muncii la un alt nivel”, a mai spus el.
Embed from Getty Images

”Ea este în stare să se trezească în zori să se antreneze, sau să lucreze duminica la linia ei de haine. Niciodată nu i-am reproșat, niciodată nu ne-am certat din acestă cauză, pentru că amândoi vrem să fim cei mai buni în ceea ce facem. Să nu uităm că ea a fost la un pas de moarte după ce a născut, iar câteva luni a fost foarte slăbită. Așa că privind la ce s-a întâmplat cu mai puțin de un an în urmă și văzând-o acum la ce nivel concurează, e ceva fenomenal”, a mai spus Alexis Ohanian.

CITEȘTE ȘI:  Wimbledon 2018: Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru s-au calificat în turul secund

Serena Williams va juca în optimile de finală la Wimbledon 2018, după ce a învins-o în turul al treilea, cu 7-5, 7-6 pe Kristina Mladenovic, din Franța. Următoarea adversară a Serenei va fi rusoaica venită din calificări Evghenia Rodina.

Leave a Reply

Top