SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > BRD Bucharest Open 2018: Irina Bara, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în optimi. Irina Begu, eliminată

BRD Bucharest Open 2018: Irina Bara, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în optimi. Irina Begu, eliminată

Irina Bara la BRD Bucharest Open 2018

Trei jucătoare din România s-au calificat în optimile de finală ale turneului WTA BRD Bucharest Open 2018. Având în vedere că 9 au pornit în primul tur, bilanțul nu e prea încurajator…
Mihaela Buzărnescu, a doua favorită a turneului de la București, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Danka Kovinic din Muntenegru. În optimi, ea va evolua cu Tamara Zidansek din Slovacia.

Sorana Cîrstea nu a avut nici ea emoții în a o învinge cu 6-3, 6-3, pe Cagla Buyukakcay din Turcia. Românca va evolua în faza următoare cu belgianca Marina Zanevska.

Irina Bara a fost eroina primei zile, căci a reușit să câștige primul meci pe tabloul principal al unui turneu din WTA. Ea a învins-o cu scorul de 6-4, 7-5 pe bulgăroaica Viktoria Tomova. Următoarea adversară a jucătoarei noastre va fi slovena Polona Hercog, cap de serie numărul 8.
Surpriza neplăcută a zilei a fost furnizată de Irina Begu. Campioana ediției precedente a fost învinsă fără drept de apel, cu 6-2, 6-1, de tunisianca Ons Jabeur. Înfrângerea o va scoate din Top 50 WTA.

Andreea Roşca a ratat de puțin prima victorie la chiar prima participare pe tabloul principal al unui turneu WTA. Ea a fost învinsă cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, de jucătoarea americană Claire Liu.

Din păcate, și Ana Bogdan a pierdut la miezul nopții în primul tur. Ea a fost învinsă de Schmiedlova cu 4-6, 7-6, 7-5.

Leave a Reply

Top