SUNTETI AICI
ACASA > International > Emoții pentru Novak Djokovic: bunicul soției sale, Jelena, a fost găsit legat după ce a fost răpit!

Emoții pentru Novak Djokovic: bunicul soției sale, Jelena, a fost găsit legat după ce a fost răpit!

novak djokovic sotie marbella

Emoții pentru familia lui Novak Djokovic. Bunicul soției sale a fost răpit. Din fericire a fost găsit în viață.
Bunicul Jelenei, soţia lui Novak Djokovic, a fost găsit legat de un stâlp, pe câmp, după ce a fost răpit din locuinţa sa şi jefuit de doi bărbaţi. În vârstă de 85 de ani, Miloslav Radisavljevic a fost răpit de atacatori din propria locuință. Aceștia l-au răpit şi l-au dus pe câmp, la câţiva kilometri de casă.

Poliţia a anunţat că l-au găsit pe joi dimineaţa, legat de un stâlp, la Ljig, localitate aflată la aproximativ 50 de kilometri sud de Belgrad. Acesta le-a spus poliţiştilor că cei doi atacatori, care purtau măşti, i-au furat aproximativ 220 de euro şi un telefon mobil. Poliţia a precizat că bărbatul nu avea răni vizibile.
Potrivit celor de la ”Blic”, cei doi atacatori l-ar fi contactat pe fiul lui Radisavljevic şi ar fi cerut două milioane de euro răscumpărare. Informația nu a fost confirmată de poliție, dar având în vedere viteza cu care a fost găsit bunicul, e posibil să fie ceva real în toată povestea.

Leave a Reply

Top