SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > Simona Halep a lămurit lucrurile în privința participării la BRD Bucharest Open 2018

Simona Halep a lămurit lucrurile în privința participării la BRD Bucharest Open 2018

simona halep trofeu brd bucharest open

Simona Halep a avut o conferință de presă la Wimbledon 2018 în care a lămurit și dilema prezenței sau a absenței de la BRD Bucharest Open 2018.
Simona a anunțat mai de multă vreme că nu crede că va participa la turneul BRD Bucharest Open 2018, dar nu a dat niciodată un răspuns ferm. Nici cei de la Federația Română de Tenis nu au spus ferm că Simona nu va juca, menținând o stare de incertitudine de înțeles, pentru că biletele trebuie vândute.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Simona Halep despre turneul de la Wimbledon 2018 și de presiunea numărului 1 WTA

Iată însă că Simona nu a intrat în jocurile nimănui și a fost extrem de cinstită la Wimbledon: “Ştiam că trebuie să mă adun pentru acest Grand Slam. Wimbledon este un turneu important şi trebuie să mă concentrez pe el. Dar după acest turneu o să am o vacanţă mare. Am nevoie de asta”, a declarat Halep, confirmând astfel ceea ce se bănuia, că dacă va fi prezentă la Arenele BNR o va face doar din postura de spectatoare. În plus, e și profesionist, pentru că o jucătoare de valoarea ei are nevoie de o vacanță lungă la jumătatea sezonului. De altfel, programul în circuitul WTA este făcut astfel încât cele mai valoroase tenismene să se poată rupe de tenis pentru 10 zile între sezonul de iarbă și cel de hard din SUA.

CITEȘTE ȘI:  WTA Rogers Cup 2018: Revolta Simonei Halep după aflarea orei de disputare a semifinalei de la Montreal

Leave a Reply

Top