SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Accidentare groaznică pentru Mihaela Buzărnescu la Rogers Cup 2018! Iată momentul accidentării – VIDEO

Accidentare groaznică pentru Mihaela Buzărnescu la Rogers Cup 2018! Iată momentul accidentării – VIDEO

Mihaela Buzarnescu in lacrimi dupa accidentarea de la Montreal

Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! S-a accidentat grav – și-a sucit glezna – și a părăsit terenul în setul decisiv al meciului cu Elina Svitolina în scaunul cu rotile!
Totul s-a întâmplat la 4-3 pentru Svitolina în setul decisiv ale meciului din turul secund. Mihaela Buzărnescu a călcat strâmb, s-a prăbușit pe teren și a urlat de durere minute bune. Din păcate, ca de obicei la tenis, un sport în care sănătatea jucătorilor pare a fi ultimul lucru care îi interesează pe oficiali, medicul și-a făcut apariție după câteva minute.

Astfel, doar Elina Svitolina a fost cea care a stat lângă ea, aducând gheață pentru a-i pune pe gleznă.

Elina Svitolina a stat alături de Mihaela Buzărnescu, cu gheață
Elina Svitolina a stat lângă Mihaela Buzărnescu la accidentare, cu gheață

Culmea este că doar cu un minut sau două înaintea accidentării, Mihaela Buzărnescu îi atrăsese atenția arbitrului de scaun că terenul este umed și că există riscul de accidentare.

Mihaela Buzarnescu a părăsit terenul în scaunul cu rotile la Montreal
Mihaela Buzarnescu a părăsit terenul în scaunul cu rotile la Montreal

După mai bine de cinci minute groaznice, Mihaela Buzărnescu a părăsit terenul în scaunul cu rotile, în aplauzele spectatorilor. Evident, Svitolina s-a calificat mai departe. Ea conducea în acel moment cu 6-3, 6-7, 4-3, după ce în decisiv Buzărnescu avusese 3-0. Evident, Mihaela nu va mai juca nici în proba de dublu, unde trebuia să facă pereche cu Monica Niculescu.

Iată mai jos momentul accidentării și primul minut al coșmarului trăit de Mihaela la Montreal. Apoi, o vedeți părăsind în lacrimi și în scaunul cu rotile terenul.


CITEȘTE ȘI:  US OPen 2018: Serena Williams s-a calificat pentru a 15-a oară în sferturi și a depășit-o pe Mihaela Buzărnescu

Leave a Reply

Top