SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis: S-a stabilit gazda meciului România – Polonia, din septembrie

Cupa Davis: S-a stabilit gazda meciului România – Polonia, din septembrie

Echipa de Cupa Davis a Romaniei

Federaţia Română de Tenis a stabilit gazda meciului de Cupa Davis dintre România şi Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, zonei Euro-Africane. Acesta va avea loc în zilele de 15 și 16 septembrie, la Cluj-Napoca, pe zgură.
Alegerea gazdei s-a făcut după ce au fost consultați jucătorii și căpitanul nejucător. Logic, aceștia auales Clujul, adevărata capitală a sportului românesc. Gazdă va fi, desigur, Sala Polivalentă.

Învingătoarea meciului România – Polonia va promova în Grupa I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis.

“Toate naţionalele României au avut parte de o primire excepţională în oraşul Cluj-Napoca, şi ne dorim ca la acest meci, unul foarte important pentru tenisul românesc şi pentru echipa noastră de Cupa Davis, să vedem în tribune cât mai mulţi români care să ne încurajeze. Jucătorii şi-au exprimat dorinţa ca acest meci să se desfăşoare pe zgură şi, beneficiind, ca de fiecare dată, de sprijinul şi implicarea totală a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, şi a domnului primar Emil Boc, acest lucru este posibil”, a declarat directorul general al federaţiei, Răzvan Itu, pentru site-ul FRT.

Leave a Reply

Top