SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: De ce şi-a prins Fabio Fognini părul în codiţe. Italianul e campion la Los Cabos

FOTO: De ce şi-a prins Fabio Fognini părul în codiţe. Italianul e campion la Los Cabos

Fabio Fognini, cu trofeul cucerit la Los cabos şi cu coafura inedită

Italianul Fabio Fognini a cucerit titlul la turneul ATP de la Los Cabos, din Mexic, dar dincolo de victorie, numeroase comentarii a născut freza tenismenului. El a explicat de ce toată săptămâna a avut părul prins cu elastice de fetiţă.
În finala turneului ATP de la Los Cabos, Fabio Fognini l-a învins cu scorul de 6-4, 6-2 pe marele favorit, argentinianul Juan Martin del Potro, cucerind al optulea titlu ATP al carierei, dar primul pe hard. El a şocat toată săptămâna prin înfăţişarea sa, în care părul şi aşa destul de scurt îi era prins cu elastice folosite mai multe de fetiţe.

Fognini a explicat de ce a ajuns să-şi prindă părul în felul acesta: “Am pierdut un pariu cu cei de la ATP şi de aceea a trebuit să joc aşa. Dar mi-a purtat noroc”, a declarat Fognini. Ce s-a întâmplat de fapt? Fabio Fognini a postat luni, pe Instagram, o fotografie cu părul prins aşa. Nu ştia că celor de la ATP le va veni ideea propunerii unui pariu. Concret, aceştia l-au provocat ca dacă fotografia va strânge 20.000 de aprecieri, el să joace aşa toată sătpămâna la Los Cabos. Evident că fanii au percutat imediat, au dat like-urile necesare şi Fognini s-a trezit în această ipostază haioasă.

Totuşi, chiar dacă i-a purtat noroc, el spune că a fost ultima oară când a jucat “costumat” astfel. “Mă doare prea rău părul”, a explicat Fabio Fognini. Mai jos puteţi vedea mai multe fotografii cu Fabio Fognini şi coafura lui inedită.


Leave a Reply

Top