SUNTETI AICI
ACASA > International > ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 3 august 2018: Iubita lui Grigor Dimitrov vine să cânte în România

ȘTIRILE ZILEI DIN TENIS, 3 august 2018: Iubita lui Grigor Dimitrov vine să cânte în România

grigor dimitrov nicole scherzinger

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenis și din culisele tenisului petrecute în ultima perioadă.
1. Iubita lui Grigor Dimitrov va cânta la Cerbul de Aur. Reinventat anul acesta, la 50 de ani de la prima ediție, festivalul de muzică Cerbul de Aur o va avea pe scenă, printre invitați, și pe Nicole Scherzinger. Habar n-am ce cântă, dar știu că fost într-o formație cunoscută, Pussycat Dolls. Dacă vă întrebați ce caută la știrile despre și din din tenis, e bine de reamintit că ea este iubita lui Grigor Dimitrov de vreun an-doi. Înainte a fost cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

2. Bob Bryan s-a operat. Absent din circuit de vreo trei luni, americanul Bob Bryan, unul dintre gemenii care au făcut istorie în tenisul mondial în proba de dublu, s-a operat azi. El a tot sperat că va putea evita intervenția chirurgicală, dar nu a fost posibil, așa că cele trei luni s-au încheiat tot pe masa de operație. Americanul speră ca la începutul anului viitor să poată reveni pe teren alături de fratele său, care între timp a devenit iar lider mondial al probei de dublu.

3. Alex a câștigat duelul fraților Zverev. Prima confruntare din circuitul ATP dintre frații Zverev s-a încheiat cu victoria mezinului. Cu 10 ani mai tânăr decât Micha, Alexander (21 de ani) s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5 în optimile turneului ATP de la Washington.
4. Philipp Kohlschreiber a jucat tenis în ziua în care s-a căsătorit. Germanul Philipp Kohlschreiber a avut un început de lună august spectaculos. Pe 1 august el s-a căsătorit dimineață, iar după-amiază a ajuns la Kitzbuehel, pentru a juca în turul secund, contra lui Denis Istomin. A fost învins cu scorul de 5-7 6-3 6-1, dar cred că nu i-a părut deloc rău că a pierdut, chiar dacă era deținătorul trofeului.

Leave a Reply

Top